Camping De Nieuwe Riet, Adults Only park voor rust, natuur en ontspanning tussen Roosendaal, Breda en Oudenbosch Tel.: 0165 - 313 077

Wat meer Tarieven Foto rondleiding Route en adres Informatie Contact
Home en Visie Model Cabana-Eco Model Econic Plattegrond Omgeving Camping

Lekker bijtanken, romantisch weekje en een frisse neus halen in de natuur.

Huur een caravan voor een week of langer!

 

De luxe winter toercaravan huren op camping de Nieuwe Riet, betekent een geweldig rust moment voor u. De toercaravan staat zeer privι op een prachtig groot perceel. U heeft het rijk alleen! Vanuit uw toercaravan kunt u gelijk de natuur instappen en lekker wandelen langs de camping. Ook is er op het veld zelf ruimte genoeg om bijvoorbeeld een potje te badmintonnen. Op onze camping horen natuurlijk ook goede voorzieningen en faciliteiten. De toercaravan staat op loopafstand van ons verwarmde toiletgebouw, afwasruimte en receptie. Uw eigen auto kunt u vlakbij gratis parkeren.

 

 

Toercaravanverhuur 2 personen
Camping De Nieuwe Riet verhuurt een moderne en nette toercaravan. Deze is compleet ingericht en voorzien van alle gemakken. De toercaravan is ca. 5,5 meter lang en heeft een luifel om in de schaduw te kunnen buiten zitten. De toercaravan is ingericht voor 2 personen. Achterin vindt u het ruime romantische 2 persoonsbed. In het midden is de keuken. Voorin is de grote rondzit waar je met 5 personen gezellig kunt zitten en een boek lezen, spelletje spelen of genieten van het uitzicht, ruimte, stilte en licht. Het bed is voorzien van een matras en kussens. Een lakenpakket dient u bij ons af te nemen.
In de toercaravan zit een keukenblok. U kunt koken op een 3-pits fornuis. Ook is er een koelkast met vriesvak, waterkoker en een Senseo koffiezetapparaat aanwezig. Buiten onder de luifel kunt u genieten van de ondergaande zon in uw tuinstoel.

 

 

Toercaravan afspraken:
• De toercaravan is rookvrij.
• Bedlinnen is niet bij de prijs inbegrepen. U dient deze wel bij ons af te nemen. Wel is er een matras en kussens bij aankomst aanwezig in de toercaravan.
• Tv is niet aanwezig, maar kan eventueel extra gehuurd worden.
• Wifi toegang kunt u kopen bij de receptie.
• Uitgebreide toeristische informatie ontvangt u bij aankomst.
• Maar kijkt u nu alvast op Hartelijk Halderberge wat hier allemaal te doen is.
• Aankomst na 16.00 en vertrek voor 11.00 uur.
• U dient de toercaravan netjes en schoon achter te laten.
• Gebreken en/of schade dienen direct gemeld te worden.
• Eindschoonmaak wordt door Camping de Nieuwe Riet uitgevoerd.

 

Over onze caravan Classica:

Sta-hoogte 195 cm
Totale hoogte 266 cm
Opbouw lengte 565 cm
Totale lengte 693 cm
Breedte 245 cm
Bed maat 200 x 159 cm.

ACCESSOIRES
Buitenlamp, Cassettetoilet, Circulatie-verwarming, Klein en groot Dakluik, Kachel, Koelkast

INDELING
Vast bed, Douche, Toilet, Kaptafel, Middenkeuken, Rondzit

BIJZONDERHEDEN
Deze caravan Classica is eigenlijk een wintersport caravan en dat merk je. Extra ruimte binnen doordat dit model 245cm breed is, een ruime rondzit en verwarming en warm water dat werkt doormiddel van een Alde verwarming. Een bed voorzien van binnenvering en een toilet met voldoende beenruimte. Een caravan waarmee u rustig het hele seizoen, zeker ook de winter, kunt boeken.

In de caravan zelf vindt u een groot dakluik, hor en verduistering voor de ramen, sfeerverlichting door middel van spots, Alde 3010 voor verwarming van de caravan en het water op gas en 230v elektra en vloerverwarming. De keuken is voorzien van een afzuiger een ruime koelkast met vriezer, cassette toilet, verswatertank met buitenvulling en een bed van 200 x 159 cm met springveren matras.

Download hier de gehele inventarislijst. (pdf)
 

Bent u benieuwd naar onze toercaravan? U kunt hier een prijsopgave aanvragen!